21 Ocak 2022

Merkezimiz 8 Mayıs 2015' te 50 ünit kapasiteyle hizmete açılmıştır. 6 hasta yatağı, 1 engelli kliniği ve 2 ameliyathanesi ile ağız ve diş sağlığı hizmeti vermektedir.

Merkezimiz de Kasım 2021  itibariyle 2 Ağız Diş Çene Cerrahisi ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Ağız Diş ve Çene Radyolojisi, 1 Periodontoloji Uzmanı, 1 Endodonti Uzmanı, 1 Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı 3 Protez Uzmanı, olmak üzere 9 Uzman Hekim olmak üzere toplam  55 Diş Hekimi aktif olarak görev yapmaktadır.

Mevcut tıbbi cihazlarımız teknolojik olarak modern cihazlar ile sürekli yenilenmekte olup daha sağlıklı şartlarda hizmet verilmesi sağlanmaktadır.

Teknolojik gelişmeler ve sağlık alanındaki yenilikler konusunda personelimiz hizmet içi eğitimlerle sürekli bilgilendirilmektedir.

Hastanemiz; 24 saat hizmet veren Nöbet Hizmetleri Kliniği, Genel Klinikler, Protez Kliniği, Periodontoloji Kliniği, Endodonti Kliniği,Restoratif Diş Tedavisi Kliniği, Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Kliniği, Engelli Kliniği,

Röntgen, Protez Laboratuvarı ve Merkezi Sterilizasyon Ünitesi birimlerimiz ile hizmet vermektedir. Hastanemizde  toplam 51 ünit bulunmaktadır.