T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 23/10/2020

vedatsay2nil2.jpg

Vedat SAY
İdari ve Mali İşler Müdürü

1967 yılında Elazığ İlinde doğdu. İlkokul orta okul lise eğitimini  Elazığ'da yaptı. Eğitimini Anadolu Üniversitesi  Dış Ticaret ve Halkla ilişkiler bölümünden mezun oldu. Yine Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Mezun oldu. 1996 yılında Gemlik SSK Hasatanesinde  göreve başladı. 2005 yılında Gemlik Devlet hastanesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Bursa Y.İ.H Eğitim Araştırma Hastanesinde Birim Sorumlusu olarak görev yaptı. 2015-2018 yılları arası Bursa Devlet Hastanesinde İdari Mali İşler Müdür Yardımcılığı, 2018 yılında Bursa Devlet Hastanesi Destek Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı ve 2018 – 2019 yıllarında Bursa Devlet Hastanesi Destek Kalite Hizmetleri Müdürlüğü görevi yaptı. 2019 – yılında Bursa Şehir Hastanesi Kurucu Kalite Destek Müdürlüğü yaptı. Mart 2020 itibari ile Kestel Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür yardımcılığı yaptı.
Eylül 2020 tarihinden itibaren Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.