Minik öğrencilere diş sağlığı eğitimi

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gelen öğrencilere, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verildi.

Minik öğrencilere diş sağlığı eğitimi

Bursa Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Oktay Kahveci, anaokulundan gelen minik öğrencilerle tek tek ilgilenirken, hekimler minik öğrencilere diş sağlığı ve ağız bakımı konusunda bilgi verip doğru diş fırçalama tekniklerini uygulamalı olarak anlattı.

Dt.Kahveci, “ 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla çocuklarımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Minik öğrencilerin ağız ve diş sağlığının önemini öğrenmeleri bakımından güzel bir etkinlik olduğunu” söylerken, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Rüstem Aşkın’ın da katıldığı etkinlikte, meslekte 20 ve 25 yılını dolduran diş hekimlerine plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap