T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15/04/2020

Değerli hastalarımız;

Sağlık Bakanlığı'nın COVID-19 (corona virüs) virüs salgını nedeni ile almış olduğu kararla; tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak ağız diş sağlığı hastanelerinde ve merkezlerinde, diş polikliniklerindeki mevcut MHRS randevularının iptal edilmesi ve yeni bir talimata kadar yeni randevu oluşturulmaması, hastanelerde sadece acil durumlar için kesintisiz nöbet hizmetlerinin verilmesi uygulamasına geçilmiştir.

Mümkün olduğunca acil diş tedavisi gereksinimleri dışında rutin diş tedavileri için kuruma başvurup salgın riskine karşı alınan tedbirleri ihlal etmeyiniz.

Her türlü soru ve bilgi için hastanemiz 0 224 452 33 94 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.

Unutmayın!

Alınan her önlem sizlerin ve aile bireylerinizin sağlığını korumak içindir.

Sağlığınız bizim için önemlidir.